Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: info: kuukausitiedote: 9/2017 syyskuu

Kuukausitiedote.jpg

9/2017 SYYSKUU

 

MUISTA KÄYTTÄÄ KULKUKORTTIA JOKA KÄYNNILLÄSI!

Kulkukorttia on näytettävä lukijaan joka kerta liikuntapalveluiden käytön yhteydessä! Muistathan, että jos lukija on liikuntatilan ovella, samalla ovenavauksella ei saa päästää muita sisään. Jokaisen asiakkaan on näytettävä kulkukorttia lukijassa, siis myös silloin, jos ovi olisi jo valmiiksi auki.

Kulkukortti on henkilökohtainen! Kulkukortin väärinkäytöstä voi seurata liikuntatilojen käyttöoikeuksien poistaminen.

Kaikkien Unipoli Sportin palveluiden käyttämiseen Unipoli Sportin liikuntamaksu tulee olla maksettuna. Tämä koskee jokaista Unipoli Sportin palvelua (ryhmäliikuntatunnit, kuntosalit, palloilu, kurssit ja yksilöpalvelut) Kunnon Startti -toimintaa lukuun ottamatta.

 


 

KUNNON STARTTI -TOIMINTA

Kunnon Startti -toiminta on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua!

Kunnon Startti -kurssien ilmoittautuminen on käynnissä!

Kunnon Startti -kursseilta saat apua liikunnan aloittamiseen. Ilmoittaudu nyt, ja varmistat paikkasi kurssilla oman terveytesi edistämiseksi! ABC-kursseja järjestetään kuntosaliharjoittelusta ja kehonhuollosta.  Lue lisätietoja kurssin kuvauksesta.

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on kaikille Unipoli Sport -korkeakoulujen (TTY, TaY ja TAMK) opiskelijoille ja henkilökunnalle tarkoitettu maksuton kahden tunnin palvelu, jonka tarkoituksena on auttaa liikuntaa kokonaan harrastamattomia opiskelijoita ja henkilökuntalaisia löytämään oma tapansa liikkua. Neuvonta on suunnattu henkilöille, joilla ei ole terveydellisiä esteitä liikuntaharrastuksen aloittamiselle, mutta pieni henkilökohtainen opastus liikunnan käynnistämisessä on tarpeen. Ota yhteyttä ohjaajaan ja varaa tapaaminen! Lue lisää netistä!

 


 

KURSSI-ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ 13.9. ASTI

Ilmoittautuminen kauden ensimmäisille liikuntakursseille on käynnissä. Lisää kursseja järjestetään kauden aikana, ja ilmoittautuminen näille alkaa 11.10. Tarkistathan kurssilistauksesta tarjonnan sekä mahdolliset poikkeavat ilmoittautumisajat.

 


 

AVOIMET OVET LIIKUNTATILOISSA 11.–17.9.2017

Tutustu kunkin korkeakoulun liikuntapalveluihin ilmaiseksi koko viikon ajan avoimien ovien viikolla 11.–17.9. Avoimilla ovilla saat käydä veloituksetta jumpissa, palloiluvuoroilla ja kuntosaleilla (sulkapallovuorot normaalin käytännön mukaisesti kampuksittain, joko lisämaksusta tai maksutta).

Muutaman viikon aikana on myös muuta liikunnallista tapahtumaa (lue alta)! Tuo myös Unipoli Sport -korkeakouluissa opiskeleva tai työskentelevä tuttavasi mukaan testaamaan palveluita!

Liikuntamessut keskiviikkona 6.9. klo 10–15 (TTY, Tamppi Areena)

Tamppi Areena täyttyy keskiviikkona 6.9. kello 10–15 liikunnallisesta tarjonnasta, kun Unipoli Sport ja TUrVoKe ry:n liikuntaseurat esittelevät toimintaansa palloiluhallissa. Tarjolla on mm. tietoa liikuntaseuroihin liittymisestä, mielenkiintoisia lajinäytöksiä ja toiminnallisia ständejä. Tule testaamaan kehonkoostumuksesi (5€) tai haasta kaverisi pelaamaan Archery Tagia klo 11-14.

Pyöräilypäivä joka kampuksella 11.9.-13.9.

Pyöräilypäivänä kannattaa muista polkea pyörällä kampukselle, sillä saat viedä pyöräsi pieneen syyshuoltoon! Itse huolto on asiakkaille ilmainen, mutta varaathan käteistä pikkurahaa mahdollisia varaosia varten. Huom: huollossa tehdään vain pieniä korjauksia. Hae pyöräilypäivän tapahtumapisteeltä myös Tampereen pyöräkartta.

TAMK – Teiskontien puoleinen iso sisäpiha
- maanantaina 11.9.
- oman pyörän huoltopiste avoinna klo 12-16

TaY – Päärakennuksen takana oleva pyöräkatos
- tiistaina 12.9.
- oman pyörän huoltopiste avoinna klo 12-16
- myynnissä korjattuja pyöriä klo 12-14

TTY – Tamppi Areenan reunalla oleva pyöräkatos
- keskiviikkona 13.9.
- oman pyörän huoltopiste avoinna klo 12-16

Ruska-Bic keskiviikkona 13.9. kello 15–19 (TTY, Tamppi Areena)

Viimeistään keskiviikkona kaikki tutustumaan TTY:n ryhmäliikuntatunteihin! Tuntien välissä tarjolla pientä välipalaa. Valitse omat suosikkituntisi tai treenaa vaikka useampi tunti putkeen.

 


 

OPISKELUN JA HUIPPU-URHEILUN YHDISTÄMINEN

Tampereen Urheiluakatemia on urheiluverkosto, jonka tavoitteena on tukea huipulla olevien ja sinne tähtäävien urheilijoiden opintojen ja urheilu-uran yhdistämistä, tarjota urheilijoille eri asiantuntijoiden palveluverkosto, kouluttaa urheilijoita ja heidän valmentajiaan, sekä yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa kehittää urheilun olosuhteita. TaY, TAMK ja TTY ovat myös mukana verkostossa. Lue lisätietoja Unipoli Sportin nettisivuilta.

 


 

TILAA KUUKAUSITIEDOTE SÄHKÖPOSTIISI

Nyt voit tilata uutiskirjeen toimitettuna suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen! Uutiskirje julkaistaan kerran kuukaudessa.

Uutiskirjeen voi tilata mihin tahansa sähköpostiin, paitsi Hotmail-sähköpostiosoitteen kanssa on todettu olevan ongelmia. Uutiskirjeen tilaus tulee vahvistaa sähköpostiin tulleeseen viestiin vastaamalla tai siinä olevaa linkkiä klikkaamalla, ennen kuin tilaus on voimassa. Tarkistathan roskapostikansiosi, jos vahvistusviestiä ei ilmesty. Listalta voi poistua milloin vain nettisivuilla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tilaa Uutiskirje heti nettisivulta!

 


 

SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
glyph-logo_May2016.png

Liikunnallista kesää toivottaa

Unipoli Sport

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa