Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO
unipolisport: info: kuukausitiedote: kuukausitiedote 9/2018

9/2018 SYYSKUU

 

MUISTA ILMOITTAUTUA KURSSEILLE 3.-12. syyskuuta

Ilmoittautuminen kauden ensimmäisille liikuntakursseille on käynnissä 3.-12.9. välisenä aikana. Lisää kursseja järjestetään kauden aikana, ja ilmoittautuminen näille alkaa 17.10. Tarkistathan kurssilistauksesta tarjonnan. 


RYHMÄLIIKUNNAN SYYSKAUSI STARTTAA MAANANTAINA 3.9. - tutustus ryhmiin!

Unipoli Sportin ryhmäliikunnan syyskausi alkaa maanantaina 3.9. kaikilla kampuksilla. Ryhmäliikunnan aikataulut ovat julkaistuna Unipoli Sportin tarjontakalenterissa sekä pdf-kalenterina ryhmäliikunnan sivuilla. Jaossa on myös painettuja aikatauluja kaikissa toimipisteissä.  

Ryhmäliikuntatuntien sisältökuvauksiin voi tutustua netissä ja osasta tunneista löytyy myös videota Unipoli Sportin Youtube –kanavalta


AVOIMET OVET LIIKUNTATILOISSA 3.-9.2018

Tutustu Unipoli Sportin liikuntapalveluihin ilmaiseksi koko viikon ajan avoimien ovien viikolla 3.-9.9. Avoimilla ovilla saat käydä veloituksetta jumpissa, yleisillä palloiluvuoroilla ja kuntosaleilla kaikilla kampuksilla (sulkapallovuorot normaalin käytännön mukaisesti kampuksittain). Tuo myös Unipoli Sport -korkeakouluissa opiskeleva tai työskentelevä tuttavasi mukaan testaamaan palveluita! Alta näet myös liikuntatapahtumia avointen ovien viikolla.  


LIIKUNTA- JA HYVINVOINTIMESSUT KE 5.9. klo 10-15 (Hervanta, Tamppi Areena)

Tamppi Areena täyttyy keskiviikkona 5.9. kello 10–15 liikunnallisesta tarjonnasta, kun Unipoli Sport ja TUrVoKe ry:n liikuntaseurat sekä monet ulkopuoliset liikuntatahot esittelevät toimintaansa palloiluhallissa. Tarjolla on mm. tietoa liikuntaseuroihin liittymisestä, mielenkiintoisia lajinäytöksiä ja toiminnallisia ständejä. Tervetuloa tutustumaan! 


PYÖRÄILYPÄIVÄ JOKAISELLA KAMPUKSELLA 3.-6.9.2018

Pyöräilypäivänä kannattaa muistaa polkea pyörällä kampukselle, sillä saat viedä pyöräsi pieneen syyshuoltoon! Itse huolto on asiakkaille ilmainen, mutta varaathan käteistä pikkurahaa mahdollisia varaosia varten. Huom: huollossa tehdään vain pieniä korjauksia. Hae pyöräilypäivän tapahtumapisteeltä myös Tampereen pyöräkartta.  

Kauppi/TaY – Arvo 2 pyöräkatos 

  • maanantaina 3.9. klo 13-16 

Keskusta/TaY – Päärakennuksen takana oleva pyöräkatos  

  • tiistaina 4.9. klo 10-16 

Hervanta/TTY – Tamppi Areenan edustalla oleva pyöräkatos  

  • keskiviikkona 5.9. klo 10-16 

Kauppi/TAMK – Teiskontien puoleinen iso sisäpiha 

  • torstaina 6.9. klo 10-16 


KUNNON STARTTI KURSSIT JA LIIKUNTANEUVONTA

Kunnon Startti –kurssit on tarkoitettu kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, eli siis myös ilman Unipoli Sportin liikuntamaksua! 

Kunnon Startti -kurssien ilmoittautuminen on käynnissä 3.-12.9.! 

Kunnon Startti -kursseilta saat apua liikunnan aloittamiseen. Ilmoittaudu nyt, ja varmistat paikkasi kurssilla oman terveytesi edistämiseksi! ABC-kursseja järjestetään kuntosaliharjoittelusta ja kehonhuollosta.  Lue lisätietoja kurssin kuvauksesta.  

Liikuntaneuvonta 

Liikuntaneuvonta on kaikille Unipoli Sport -korkeakoulujen (TTY, TaY ja TAMK) opiskelijoille ja henkilökunnalle tarkoitettu maksuton palvelu, jonka tarkoituksena on auttaa liikuntaa kokonaan harrastamattomia opiskelijoita ja henkilökuntalaisia löytämään oma tapansa liikkua. Neuvonta on suunnattu henkilöille, joilla ei ole terveydellisiä esteitä liikuntaharrastuksen aloittamiselle, mutta pieni henkilökohtainen opastus liikunnan käynnistämisessä on tarpeen. Lue lisää netistä!


SYYSKAUSI 2018 HINNASTO

Unipoli Sportin syyskauden maksukausi alkaa 1.8.2018. Hinnat ovat kaikille asiakkaillemme samat, kampuksesta riippumatta. Ainoastaan TAMKissa on poikkeuksellisesti korkeampi hinta opiskelijoille, jotka eivät kuulu Tamkoon.

HINNASTO

  

Maksukausi 

opiskelijat 

henkilöstö 

Syksy 

1.8.-31.12. 

42 

47 

Kevät 

1.1.-31.7. 

46 

51 

Koko vuosi 

1.8.-31.7. 

72 

82 

 Kertamaksu  

  

6 € 

6 € 

* TTY:llä työnantaja maksaa puolet henkilökunnan liikuntamaksusta. Henkilökunta voi maksaa liikuntamaksun vain puoleksi vuodeksi kerrallaan.
* TAMK: Tamkoon kuulumattomille opiskelijoille korkeampi hinta: Syksy 47 €/ kevät 51 €/ koko vuosi 82 €.
* Hinnat sisältävät alv:n 10% (Ei TUrVoKe ry)


MUISTA PÄIVITTÄÄ KULKUOIKEUDET UUDELLE KAUDELLE

Kulkuoikeus oman kampuksen liikuntatiloihin päivitetään automaattisesti liikuntamaksun yhteydessä tai ensimmäisellä käyntikerralla. Muille kampuksille tulee noutaa kulkuoikeudet erikseen. Liikuntamaksun maksukuittia ei tarvitse ottaa mukaan noudettaessa kulkuoikeuksia toiselta kampukselta, asiakaspalvelijamme näkevät liikuntamaksut sähköisestä rekisteristä. Maksutiedon päivittymisessä on kuitenkin 1-3 vuorokauden viive, joten varaa kuitti mukaan, jos haet kulkuoikeiutta toiselta kampukselta heti maksun jälkeen. Oikeudet tulee hakea joka vuosi (tai maksaessasi kauden kerrallaan, joka kausi) uudestaan. Tutustu ohjeisiin tarkemmin nettisivuiltamme.

Muista myös vilauttaa kulkukorttija lukijaan jokaisella liikuntakäynnilläsi!


SEURAA MEITÄ @UnipoliSport!

FB.png
glyph-logo_May2016.png

Liikunnallista syksyä toivottaa

Unipoli Sport

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa