Sisältöön
Unipoli SportUnipoli Sport
ETUSIVULIIKUNTATARJONTATILATHINNASTO JA KULKUOIKEUDETSEURATOIMINTAINFO

Unipoli Sport - Korkeakoululiikuntaa Tampereella

 

Mitä?

Unipoli Sport mahdollistaa laadukkaat, monipuoliset ja tasavertaiset liikuntapalvelut Tampereen alueen korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Käytössäsi ovat siis kolmen korkeakoulun liikuntapalvelut vain yhdellä edullisella maksulla!

Missä?

Toimintaa ja palveluita on tarjolla kaikkien korkeakoulujen (Tampereen teknillinen yliopisto (TTY), Tampereen yliopisto (TaY) ja Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK)) kampuksilla.

Kenelle?

Unipoli Sportin liikuntapalvelut ovat avoinna kaikille TTY:n, TaY:n ja TAMKin 35 000 korkeakouluopiskelijalle ja 4 500 työntekijälle. Kaikki perustutkinto- ja jatko-opiskelijat sekä kampusten henkilökunnan jäsenet voivat käyttää palveluita niin kauan kuin opiskeluoikeus tai työsuhde on voimassa.
Muiden oppilaitosten opiskelijoilla ja henkilökunnalla, avoimen yliopiston opiskelijoilla ja korkeakoulujen alumneilla ei ole oikeutta käyttää Unipoli Sportin liikuntatiloja tai -palveluita, vaikka asuinpaikkana olisikin Tampere.

Milloin?

Unipoli Sportin liikuntapalvelut ovat opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä vuoden ympäri (juhlapyhinä ja loma-aikoina kiinni). Toimintakaudet ovat 1.1.–31.7. ja 1.8.–31.12.  Ryhmäliikunnan ohjauskaudet poikkeavat tästä jaksotuksesta hieman. Tarkemmat aikataulut voi tarkistaa ajantasaisesti Unipoli Sportin nettisivulta.

Mitä maksaa?

Unipoli Sport -liikuntamaksu maksetaan oman korkeakoulun käytäntöjen mukaisesti. Liikuntamaksun voi maksaa kausittain tai koko vuodeksi kerrallaan. Maksusuorituksen jälkeen palveluita voi käyttää kaikilla kampuksilla (erillinen kulkuoikeuksien päivitys tarvitaan jokaisessa kohteessa erikseen).
Tutustu hinnastoon ja ohjeisiin täällä.

Mistä saan tietoa?

Unipoli Sportin tärkein viestintäkanava on oma nettisivusto, jonne päivittyvät kaikki ajankohtaiset asiat. Nettisivuston lisäksi tiedotamme toiminnoistamme sosiaalisen median kautta, korkeakoulujen intrassa sekä ilmoitustauluilla. Näiden ohella toimitamme kuukausittain kuukausitiedotteen, johon kokoamme kuukauden tärkeimpiä teemoja. Kuukausitiedote on kaikkien tilattavissa omaan sähköpostiin.

Sanapilvi.JPG

 
TAMK Tampereen teknillinen yliopisto Tampereen yliopisto
Muokkaa